Skip to main content

Om Oss

Happy Catering

Happy Catering er mer enn et enkelt cateringselskap. Det er et ustoppelig behov for å lage ærlig mat side om side med glade mennesker og samtidig skape nye og varige relasjoner med kundene våre.

Prøv oss og se. Gjør deg klar til å si «Wow! Beste pengene jeg noen gang har brukt.»

Hva er vår hemmelighet? Det er ikke rakett vitenskap. Vi er et ærlig og dedikert team som elsker det vi gjør. Vi tror at som mat leverandør er det vår jobb å finne det beste produktet der ute og gi deg best mulig service. Ikke bare det, men vi tar lykke veldig alvorlig her. Og dette oppnår vi ved å ikke være så seriøse hele tiden. Ja, det høres selvmotsigende ut. Hvordan kan vi være seriøse med å ikke være seriøse samtidig? Godt spørsmål! Tenk på det på denne måten. Det er som å ha det gøy med venner. Du tar gjengen for en vennskaps fotballkamp, ​​og du trenger ikke trene dem fordi, som det viser seg, alle er ganske gode spillere og elsker allerede spillet. Så vi fant en balanse mellom hardt arbeid og å ha det gøy samtidig.

Hvem vi er?

Marcus har alltid ønsket å etablere en cateringvirksomhet, men det eneste han visste med sikkerhet var at han ikke ville gjøre det alene. Dzintars ønsket å skape et arbeidsmiljø der samhold og lykke var deres mottoer. Sammen hadde de som mål å eliminere de fleste kildene til frustrasjon som så ofte finnes i de fleste selskaper for å bringe tilbake fokus til maten.

Og slik ble det. Her jobber vi som et kollektiv hvor alle har sjansen til å jobbe med de beste produktene på en arbeidsplass alle ønsker å tilbringe tid i. Å kunne være ekte kokker på et sted som tar mat på største alvor.

En lykkelig catering

Avslutningsvis handler lykke om samhold, fra å jobbe tett med våre leverandører og nesten skjemme bort teamet vårt av utmerkede kokker til å skape nye bånd med våre fantastiske kunder som gjør Happy Catering til en realitet. Og få det til å reflektere over maten vi serverer.

Det er Happy Catering!

Sannheten om oss er ganske enkel:

VI LIKER Å DELE LYKKE, OG INGENTING GJØR OSS GLADERE ENN Å SERVERE GOD MAT.

Happy Catering