Skip to main content
Leie Personell

Vår internasjonale stab består av dyktige kokker og servitører fra hele verden, og vi gjør dere oppmerksom på at enkelte snakker kun engelsk.

Kunde er ansvarlig for at Happy Catering har fått så detaljerte og fullstendige opplysninger om oppmøte/leveringssted som mulig.
Ved leie av personell faktureres maten med 25% MVA.

Leie Personell
Servitør, pr time – Justeres i etterkant
Minimum 4,5 timer per servitør

– Kunde dekker transport utenfor Oslo. Betaling løper fra avreise.
– Kunde dekker losji ved oppdrag som krever overnatting.
– Kunde dekker kost / personalmat ved vakter over 6 timer.

660,-
pris er inkl.MVA

Hovmester, pr time – Justeres i etterkant
Minimum 4 timer

Hovmesteren har oversikt over hele arrangementet og holder kontroll på kokker, servitører og kjøreplan. Anbefales til VIP arrangementer, bryllup og store selskaper med 3 eller flere servitører.

830,-
pris er inkl.MVA

Kokk til selskap

Kokken tar med seg maten fra vårt kjøkken og anretter den hos deg.

Kokk til selskap har en fastpris per selskap for inntil 5 timer fra kokken forlater vårt kjøkken i Trondheimsveien 50, til kokken er tilbake. Arbeid utover 5 timer faktureres i tillegg.

Kokkene møter normalt opp ca. 1 time før gjestene går til bords (ved grilling møter kokkene tidligere). Kokkene vasker og rydder nøye etter seg, men har dessverre ikke mulighet til å servere maten eller ta oppvasken deretter.

Kunde er ansvarlig for at Happy Catering har fått så detaljerte og fullstendige opplysninger om oppmøte/leveringssted som mulig.

3750,-
pris er inkl.MVA

Selskapslokaler
Eventplanlegging
løpende timer

990,-
pris er inkl.MVA

PROFESJONELL BARTENDER, PR ARRANGEMENT
Gjelder for inntil 5 timer.

Bartender kan også bestilles pr time, ta kontakt for tilbud.

6500,-
pris er inkl.MVA

Lydtekniker, pr time

865,-
pris er inkl.MVA

Lystekniker, pr time

865,-
pris er inkl.MVA

Vakter, pr time

750,-
pris er inkl.MVA

DJ

Ulike priser på forskjellig dj og utstyr. Kontakt oss for mer info.

Vil du vite mer eller trenger mer informasjon?